Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Ανωνύμου 7 / 7 / 2002
Δε νομιζω να μπορεις να χτυπας στο σεικερ sprite!!Καλα αν είναι
ενα.Αν ειναι 3?θα πιει capiroska και το πατωμα.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: HANGOVER 5 / 2 / 2003
Δεν χτυπάμε στο σέικερ ανθρακούχα γιατί εξατμίζεται το
ανθρακικό. Πάντα τα προσθέτουμε στο τέλος κάθε cocktail.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Ανωνύμου 22 / 2 / 2003
Το ανθρακικό δεν εξατμίζεται, αλλά ξεθυμαίνει. Εξ-ατμίζομαι=
μετατρέπομαι σε ατμό
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Pino-pino 13 / 3 / 2003
Re pedia i caipiroshka ine paralagi tis caipirinha, afto pu
perigrafete edo den to plisiazi kan.
Lipon:
3 mezures vodka
1 lime (karpo kai oxi ximo) komeno sta okto
1-2 (analogos ta gusta) kutalies Mmavri zaxari
Vazume sto potiri (xamilo pada) ti zahari kai apo pano to lime.
me gudoheri piezume to lime pano sti zahari mehri na figi olos o
himos ala oxi poli dinata min spasi i fluda ke pikrisi. (kratame
ta fludia mesa sto potiri)
gemizume to potiri me trimeno (oposdipote) pago mexri to hilos ke
siblironume me vodka.
Paralages:
an adikatastisete ti vodka me casacha exete tin clasiki
caipirinha (apo ti vrazilia), paralagi opias ine i caipiroshka
an ya vasi hrisimopiisete to rume ehete tin kuvaneziki caipirissima
P.S.
Caipirinha sta portogalika ine i mikri horiatopula
Lime karpos se supermarket kai kentrika manavika
Casacha sto vasilopoulo tu psihiku ke se elaxistes kaves
P.S.
Stin igia sas
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: bitsman 14 / 5 / 2003
Exeis 100% dikio! kai egw etsi to xerw!Episis boreis na baleis
adi gia lime, fraoules,exei endiaferon!Dokimase to!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Άλκιππος 2 / 10 / 2003
Άρτι επιστρέψας από Βραζιλία και έχοντας μπροστά μου φυλλάδιο
του μπαρ του ξενοδοχείου Καταράτας εγκρίνω Πίνο-Πίνο 100% και
επαυξάνω ως εξής. Για το άκρον άωτον αυθεντικότητας
χρησιμοποιήστε (αν βρείτε) ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, από το οποίο
και εξάγεται η cachaca.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: ΓΙΩΤΑ 16 / 5 / 2005
Φυσικά φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς την αυθεντική CACHACA.
YPIOCA που είναι παλαιομένη σε βαρέλια καρυδιάς.
περισσότερες πληροφορίες στο info@europort.gr
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: ΓΙΩΤΑ 16 / 5 / 2005
Η σαυθεντική CACHACA είναι η YPIOCA, η οποιία παλαιώνεται σε
βρέλια καρυδιάς. Απλά για ενημέρωσή σου.
Περισσότερες πληροφορίες info@europort.gr
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: stauros 23 / 2 / 2007
capiroska oxi caipiroska vlaka
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ CAIPIRINIA
Από: GEORGIA 3 / 3 / 2004
ΤΟ ΒΑΡΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΠΟΤΟ ΚΑΊΠΙΡΙΝΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
* 1 ΔΟΣΗ ΚΑΣΑΣΑ (ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ SM ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ)
* LIME ( TO ΦΡΟΥΤΟ) ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
* ΖΑΧΑΡΗ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΗΡΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ
ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ)
ΚΟΒΟΥΜΕ TO LIME ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ
ΖΑΧΑΡΗ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΑΓΟ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΜΠΑ!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΒΟΤΚΑ ΤΟΤΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΊΠΙΡΙΦΣΚΑ
ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΑΡΤΙΝΙ ΤΟΤΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΊΠΙΡΙΣΙΜΑ
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: 1
Από: jo 23 / 6 / 2005
για όποιον γουστάρει πραγματικά κασάσα να την πιεί με ανανά
(όχι κονσέρβα) χτυπημένο με το γουδοχέρι και γάλα
ζαχαρούχο!!!!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|