www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σάλτσες - κρέμες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη

Σάλτσες για:

Σάλτσες - κρέμες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Sauce tartar


Υλικά

  • 2 κούπες μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
  • 1 κουταλιά κάπαρη
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό



Ετοιμασία

Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιονέζα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αν η σάλτσα μaς γίνει πολύ πηχτή αραιώνουμε με λίγο ξύδι ή λεμόνι ή νερό.

Η σάλτσα αυτή (όπως οι περισσότερες άλλωστε) έχει πολλές παραλλαγές. Μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, κρεμμύδι (βολβό) ψιλοκομμένο. Επίσης το αγγουράκι μπορεί να είναι φρέσκο αντί για τουρσί ή το τουρσί να είναι ανάμικτο.


Συνοδεύει: Ψητό κρέας

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: ΔΙΩΡΘΩΣΗ
    Από: ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜ.   5 / 3 / 2003
    ΧΩΡΙΣ ΨΥΛΛΟΚΟΜΕΝΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΒΡΑΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΟΝΤΡΟ 
    ΣΙΝΟΥΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΑΡΤΑΡ [ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ]

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Ταρτάρ
    Από: ΑσιΜαρία  22 / 12 / 2004
    Θα μπορούσατε παρακαλώ πολύ να δώσετε τη σωστή εκδοχή της tartar 
    γιατί σε διάφορα σημεία (στην αναζήτηση) βρίσκεις και κάτι έξτρα 
    ή κάτι μείον και είναι εύκολο να παραπλανηθώ η άσχετη.
    Ευχαριστώ πολύ.

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.