Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γαριδοκροκέτες
Υλικά
- Φρέσκιες μικρές γαρίδες
- Καρότα
- Κρεμμύδια
- Σέλινο
- Αυγά
- Γάλα
- Αλεύρι
- Σάλτσα pesto
- Τριμμένα ανάμικτα τυριά
- Φρυγανιά τριμμένη
- Λάδι για τηγάνισμα
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε μόνο το σώμα τους.
- Φτιάχνουμε bisk από τα κεφάλια και τα λαχανικά.
- Ρίχνουμε σε νερό που βράζει λίγο ξύδι και αλάτι και βράζουμε τις γαρίδες.
- Φτιάχνουμε μπεσαμέλ (μέτρια σφιχτή) με ίση ποσότητα γάλακτος και bisk και στο τέλος προσθέτουμε τα τυριά, ελάχιστη pesto και τα αυγά.
- Αναμειγνύουμε τις βρασμένες γαρίδες με την μπεσαμέλ, κάνουμε κροκέτες (κάθε μία να έχει 3-4 γαρίδες), πανάρουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τη συνταγή συνιστά: ο Καμακάρηs Γεώργιοs (δικής του εμπνεύσεως)
|
|