Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ισπανική Tortilla
Υλικά
- 1 κρεμμύδι
- 2 πατάτες (ανάλογα το μέγεθος)
- 2-3 αυγά
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
Πρώτα από όλα καλό θα ήταν να έχουμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι.
- Κόβουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι σε κυβάκια (μικρά) και τα αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
- Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει το γυρίζουμε στο 2 και προσθέτουμε πρώτα τις πατάτες και προς το τέλος του τηγανίσματος το κρεμμύδι.
- Οταν γίνουν τα βγάζουμε από τη φωτιά, τα βάζουμε σε ένα μπολ και πετάμε το λάδι από το τηγάνι.
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μίγμα από τις πατάτες και τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το νέο μίγμα στο τηγάνι (με ελάχιστο λάδι) και συνεχίζουμε όπως και στην ομελέτα.
Τη συνταγή συνιστά: το manjiki
|
|