www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σπανακόρυζο


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό σπανάκι φρέσκο ή 1 κιλό κατεψυγμένο σε φύλλα
  • 1 κρεμμύδι
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Ανηθο αρκετό
  • 2 φλιτζανάκια ρύζι Καρολίνα
  • 1 κούπα λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε το σπανάκι εάν είναι φρέσκο και το στραγγίζουμε.
  2. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι, τον άνηθο και 1/2 κούπα νερό.
  3. Καθαρίζουμε και πλένουμε το ρύζι και μόλις ζεσταθεί το νερό ρίχνουμε το ρύζι στην κατσαρόλα και ανακατέβουμε.
  4. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
Δοκιμάστε το με μπόλικο λεμόνι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.