www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φασολάκια λαδερά


Υλικά

  • 5 μερίδες
  • 1 1/2 κιλό φασολάκια φρέσκα ή 1 κιλό κατεψυγμένα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κουτάκι των 400 γρ. ντοματάκια ή 5 ώριμες ντομάτες
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3/4 της κούπας λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Προαιρετικά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα



Ετοιμασία

  1. Αν τα φασολάκια είναι φρέσκα τα καθαρίζουμε αφαιρώντας τις ίνες γύρω-γύρω.
  2. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  3. Ρίχνουμε την ντομάτα και ύστερα από 2 λεπτά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1/2 κούπα ζεστό νερό.
  4. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για όσο χρόνο χρειάζεται να μαλακώσουν τα φασολάκια. Αν χρειασθεί προσθέτουμε ζεστό νερό.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.