Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γάβρος τηγανητός
Υλικά
- 1 1/2 κιλό γάβρος ή άλλο μικρό ψάρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ρετσίνα -Λευκός ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
- Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια.
- Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι σε δυνατή φωτιά και όταν το λάδι κάψει καλά ρίχνουμε τα ψάρια για μερικά λεπτά.
- Οταν ροδίσουν τα βγάζουμε με μία κουτάλα τρυπητή και τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι.
|
|