Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πατάτες με μπέικον
Υλικά
- 1 κιλό πατάτες μικρές πατάτες
- 30 γρ. βούτυρο
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε φετάκια
- 50 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο
- Φύλλα δυόσμου
- Αλάτι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ροζέ -Λευκός Ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν (20 λεπτά περίπου).
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον.
- Στραγγίζουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε μία πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω το μπέικον και το κρεμμύδι.
- Οι πατάτες σερβίρονται ζεστές στολισμένες με φύλλα δυόσμου.
|
|