Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Εύκολο γλυκό με σαβαγιάρ και μερέντα
Υλικά
- 30 σαβαγιάρ
- 150 γραμμάρια μερέντα
- 100 gr. φουντούκια ψιλοκομμένα
- 6 κουταλάκια μαρμελάδα της αρεσκείας σας
- 1 φλιτζανάκι μαυροδάφνη
- 1 φλιτζανάκι γάλα
|
|
Ετοιμασία
- Αναμειγνύουμε το κρασί με το γάλα, βουτάμε τα σαβαγιάρ και στρώνουμε τα 10 σε μια πιατέλα.
- Ανακατεύουμε τα φουντούκια με τη μερέντα, στρώνουμε τη μισή ποσότητα πάνω από τα σαβαγιάρ και από πάνω τις 3 κουταλιές μαρμελάδας.
- Βάζουμε από πάνω άλλα 10 σαβαγιάρ, επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ.
Τη συνταγή συνιστά: η/ο foodkilier
|
|