 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα με γαρίδες
Υλικά
- 500 γρ. καθαρισμένες και βρασμένες γαρίδες
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κούπα κρέμα γάλατος
- 1 κουταλιά της σούπας κάρον (ή κύμινο)
- 200 γρ. τυρί έμμενταλ κομμένο σε κύβους
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι, σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κάρον, την κρέμα γάλακτος και τις γαρίδες και σιγοβράζουμε την σάλτσα για μερικά λεπτά.
- Προσθέτουμε το έμμενταλ.
- Βράζουμε και στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ρίχνουμε στο τηγάνι, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
Συνοδεύει: Ζυμαρικά
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|