Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κοτόπουλο με φασκόμηλο
Υλικά
- 2 φιλέτα κοτόπουλου
- 2 φέτες ζαμπόν
- 2 φέτες τυρί για τόστ
- 10 φύλλα φασκόμηλου
- 1 1/2 ποτήρι κρασί
- Λίγο τζίντζερ
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Λευκός ημίξηρος -Ροζέ
|
|
Ετοιμασία
- Σοτάρουμε τα φιλέτα, τα σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να σιγοβράσει για λίγη ώρα.
- Τοποθετούμε μία φέτα ζαμπόν πάνω σε κάθε φιλέτο, προσθέτουμε το φασκόμηλο, το τζίντζερ, λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει.
- Λίγο πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά βάζουμε το τυρί πάνω από το ζαμπόν και το αφήνουμε να λιώσει (όχι πολύ για να μην "τρέξει") το κασέρι.
- Σερβίρεται ζεστό με ρύζι.
Τη συνταγή συνιστά: η Γεωργία Κουτσούκου
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|