Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τρούφες
Υλικά
- 200 γρ. μαργαρίνη
- 150 γρ. ζάχαρη
- 3 κουταλιές της σούπας κακάο
- 200 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
- 2 κουταλιές της σούπας νερό
- 3 κουταλιά της σούπας άχνη
- 1 κουταλάκι λικέρ της αρεσκείας μας.
- Διακόσμηση:
- Τρούφα (σοκολάτας, όχι μανιτάρι) ή κακάο ή καρύδα ή μερικά από κάθε είδος.
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και δουλεύουμε το μίγμα πολύ καλά.
- Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια και τα "κυλούμε" στην τρούφα ή στο κακάο ή σε καρύδα (ώστε να κολλήσει στην επιφάνεια).
- Βάζουμε τα τρουφάκια στα χάρτινα φορμάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.
|
|