Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Λαζάνια με μανιτάρια
Υλικά
- 230 γρ. πράσινα λαζάνια
- 5 κουταλιές λάδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 1/2 κιλό μανιτάρια μικρά
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 3/4 της κούπας κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλάκια κόλιαντρο σε σκόνη
- 120 γρ. κουκουνάρια καβουρδισμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε 1 κουταλιά λάδι, βράζουμε τα λαζάνια και τα στραγγίζουμε.
- Κόβουμε σε φετάκια τα μανιτάρια και τα περιχύνουμε με τον χυμό του λεμονιού.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά περίπου, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και το κόλιαντρο και αφήνουμε την σάλτσα μας να σιγοβράσει για 3 λεπτά περίπου.
- Βάζουμε τα λαζάνια στα πιάτα, τα περιχύνουμε με την σάλτσα, προσθέτουμε τα κουκουνάρια και σερβίρουμε.
|
|