Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σπιτική μερέντα
Υλικά
- 250 gr. άχνη ζάχαρη
- 250 gr. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 4 αυγά
- 250 gr. κακάο
- 150 gr. θρυμματισμένα φουντούκια
|
|
Ετοιμασία
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά για αρκετή ώρα, μέχρι να
ομογενοποιηθούν.
- Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο να σφίξει.
Την διατηρούμε στο ψυγείο μέσα σε γυάλινο βάζο.
Η δόση αυτή είναι για 2 περίπου βάζα κανονικού μεγέθους.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν γέμιση για τάρτα ή τούρτα.
Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή συνιστά: η Μαρίνα
|
|