www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Τορτίγια με πατάτες και κολοκύθια


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε χοντρές φέτες.
  2. Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε λεπτά φετάκια, τα βράζουμε για 4 λεπτά περίπου σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  3. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το λάδι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια μας για μερικά λεπτά, προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη.
  4. Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια.
  5. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με 3 κουταλιές νερό και προσθέτουμε τον άνηθο, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
  6. Βάζουμε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε τα αυγά πάνω από τις πατάτες και τα κολοκυθάκια, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί για 10 λεπτά περίπου.
  7. Μόλις η τορτίγια είναι έτοιμη την βάζουμε στο γκριλ για λίγο (μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά της) και την σερβίρουμε ζεστή ή κρύα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.