Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σουφλέ με τυρί ζαμπόν και μπέικον
Υλικά
- 1 μεγάλο πακέτο ψωμί του τόστ
- 3 κουτιά κρέμα γάλακτος
- 150 γρ. μπέικον
- 150 γρ. ζαμπόν
- Διάφορα τυριά σε φέτες
- Βούτυρο γάλακτος
|
|
Ετοιμασία
- Αλείφουμε με το βούτυρο ένα βαθύ πυρέξ.
- Κόβουμε τα σκληρά μέρη του ψωμιού, βάζουμε μια στρώση στο ταψί και ραντίζουμε με την κρέμα γάλακτος.
- Από πάνω βάζουμε μια στρώση ζαμπόν, τυρί και μπέικον και πάλι ψωμί.
- Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
- Στο τέλος καλύπτουμε με κρέμα γάλακτος, βάζουμε το πυρέξ στο ψυγείο (για να τραβήξει το ψωμί).
- Ψήνουμε στους 200°C μέχρι να ροδίσει και σερβίρουμε.
Τη συνταγή συνιστά: ο Χρήστος Ελευθερίου
|
|