Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κρέμα πορτοκάλι
Υλικά
- 3 κουταλάκια ξύσμα πορτοκαλιού
- 300 γρ. πηχτή κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλάκια λικέρ κουαντρό
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε μέχρι να φουσκώσει και να γίνει αφράτη.
- Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το λικέρ, ανακατώνουμε καλά και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Με την κρέμα αυτή γαρνίρουμε γλυκά και παγωτά
|
|