Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Εύκολο γλυκάκι
Υλικά
- 2 πακέτα σαβαγιάρ
- Λίγο γάλα με κονιάκ
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 σακουλάκι σοκολάτα σε
- Σταγόνες σοκολάτας
- 200-250 γρ. κουβερτούρα
- 1 ermol (φυτική σαντιγί)
|
|
Ετοιμασία
- Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα με το κονιάκ.
- Χτυπάμε το ermol, ρίχνουμε το ζαχαρούχο και προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα.
- Στρώνουμε μια στρώση μπισκότα, βάζουμε την κρέμα και από πάνω τη σοκολάτα σε
σταγόνες.
- Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά τα ίδια και στο τέλος γαρνίρουμε το
γλυκό με σαντιγύ, κερασάκια, ή ό,τι άλλο θέλουμε.
Είναι πολύ ωραίο, εύκολο και ''τραβιέται'' μετά το φαγητό!
Τη συνταγή συνιστά: η Γιούλη Μποϊντά
|
|