Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Λαχανόρυζο
Υλικά
- 1 κιλό λάχανο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κιλό ρύζι
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 1 κούπα λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε το λάχανο, το κόβουμε σε κομμάτια, το πλένουμε και το αφήνουμε στο τρυπητό να στραγγίσει.
- Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες και αφού βράσει η σάλτσα για λίγο ρίχνουμε τρία ποτήρια ζεστό νερό, το ρύζι και το λάχανο.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει (αν χρειάζεται προσθέτουμε και άλλο νερό).
|
|