Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπουγάτσα στο άψε σβήσε
Υλικά
- Φύλλο κρούστας
- 2 Βανίλιες
- 1 Ζαχαρούχο Γάλα
- 5 αυγά
- 1 Βιτάμ
|
|
Ετοιμασία
- Λιώνουμε το βιτάμ.
- Βάζουμε τρία φύλλα τσαλακωμένα στο ταψί, τα λαδώνουμε, ρίχνουμε από πάνω λίγο βιτάμ, βάζουμε άλλα τρία φύλλα και κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
- Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 C βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
- Εν τω μεταξύ χτυπάμε στο μπλέντερ τα αυγά, τις βανίλιες και το ζαχαρούχο γάλα, τα ρίχνουμε πάνω στα φύλλα και συνεχίζουμε στο ψήσιμο στους 180 C μέχρι να
γίνει το υγρό κρέμα.
Καλή επιτυχία
Τη συνταγή συνιστά: η ΝΤΟΡΑ
|
|