Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Αγριογούρουνο με κρεμμύδια και πιπεριές
Υλικά |
|
Προετοιμασία
Κόβουμε σε μερίδες το κρέας και το βάζουμε σε νερό και ξίδι για 1 ημέρα.
|
Ετοιμασία
- Την επόμενη ημέρα βγάζουμε το κρέας, το πλένουμε και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα με το λάδι ώστε να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
- Ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το σκόρδο και μόλις μαραθούν, τα σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε το βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και διάφορα μπαχαρικά.
- Οταν ψηθεί το κρέας, το βγάζουμε σε πιατέλα και βράζουμε την σάλτσα μέχρι να δέσει.
Τη συνταγή συνιστά: ο Ανδρέας Γάβρης
|
|