 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Sauce tartar
Υλικά
- 2 κούπες μαγιονέζα
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
- 1 κουταλιά κάπαρη
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
|
|
Ετοιμασία
Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιονέζα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αν η σάλτσα μaς γίνει πολύ πηχτή αραιώνουμε με λίγο ξύδι ή λεμόνι ή νερό.
Η σάλτσα αυτή (όπως οι περισσότερες άλλωστε) έχει πολλές παραλλαγές. Μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, κρεμμύδι (βολβό) ψιλοκομμένο. Επίσης το αγγουράκι μπορεί να είναι φρέσκο αντί για τουρσί
ή το τουρσί να είναι ανάμικτο.
Συνοδεύει: Ψητό κρέας
|
|