Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ταυλανδέζικα ζυμαρικά
Υλικά
- Mισό πακέτο λινγκουίνι
- 6 άσπρα μανιτάρια
- Mία κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/2 κούπα φύτρα φασολιού
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά όυστερ σως
- 3 κουταλιές σόγια σως
- Λίγο τριμμένο τζίντζερ
- Λίγο κάρυ
- Λίγο καυτερό κόκκινο πιπέρι
- 1/2 κύβο για ζωμό κότας
- 1/2 κούπα γάλα σόγιας
- 4 κουταλιές σπορέλαιο
|
|
Ετοιμασία
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό ώσπου να γίνουν αλ ντέντε.
Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά, κρατώντας μόνο μερικά φύτρα για το γαρνίρισμα.
Τσιγαρίζουμε στο λάδι σε μεγάλο τηγάνι πρώτα τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και την πιπεριά και έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Στο μεταξύ έχουμε σουρώσει τα ζυμαρικά μας.
Μόλις το μείγμα πιει τα υγρά του, ρίχνουμε τα στραγγισμένα λινγκουίνι και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν όλα από το μείγμα.
Γαρνίρουμε με λίγα φύτρα.
Απαξ και βρεθούν τα υλικά, η εκτέλεση είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα έχει ενθουσιάσει πολύ κόσμο!
Τη συνταγή συνιστά: Η Κάλλη
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|