Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μοσχάρι τηγανητό με μπιζέλια και πιπεριές
Υλικά
- 700 γρ. κυλότο σε λεπτές λωρίδες
- 2 κουταλιές. σησαμέλαιο
- 1 κουταλιά σουσάμι
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένανα
- 125 γρ. φρέσκα μπιζέλια
- 2 πιπεριές, σε λωρίδες (1 κίτρινη και 1 κόκκινη)
- 3-4 κουταλιές σάλτσα σόγιας
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-λευκό
|
|
Ετοιμασία
- Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε βαθύ τηγάνι (ή γουόκ), σοτάρουμε το σουσάμι 1-2 λεπτά και προσθέτουμε το κρέας ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσει.
- Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, τα μπιζέλια, τις πιπεριές κομμένες λωρίδες και τα σοτάρουμε μαζί με το κρέας για άλλα 6-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν λίγο, αλλά να παραμείνουν τραγανά.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Τη συνταγή συνιστά: Ο Ανδρέας Γάβρης
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|