www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχάρι τηγανητό με μπιζέλια και πιπεριές


Υλικά

  • 700 γρ. κυλότο σε λεπτές λωρίδες
  • 2 κουταλιές. σησαμέλαιο
  • 1 κουταλιά σουσάμι
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένανα
  • 125 γρ. φρέσκα μπιζέλια
  • 2 πιπεριές, σε λωρίδες (1 κίτρινη και 1 κόκκινη)
  • 3-4 κουταλιές σάλτσα σόγιας



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -λευκό

Ετοιμασία

  1. Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε βαθύ τηγάνι (ή γουόκ), σοτάρουμε το σουσάμι 1-2 λεπτά και προσθέτουμε το κρέας ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσει.
  2. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, τα μπιζέλια, τις πιπεριές κομμένες λωρίδες και τα σοτάρουμε μαζί με το κρέας για άλλα 6-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν λίγο, αλλά να παραμείνουν τραγανά.
  3. Ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.

Τη συνταγή συνιστά: Ο Ανδρέας Γάβρης

Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.