Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Χούμους με ρεβύθια
Υλικά
- 250 γρ ρεβίθια βρασμένα ή κοσνέρβας
- 1 1/2 κουταλάκι ταχίνι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Χυμό δύο λεμονιών
- 1 κουταλιά μαϊντανό
- Λίγο πάπρικα
- Λάδι όσο πάρει
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μίξερ χτυπάμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ταχίνι και προσθέτουμε σταδιακά το χυμό τα ρεβίθια και το λάδι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι τα υλικά μας να γίνουν μια πηχτή κρέμα.
- Σερβίρουμε σε μπωλάκι και γαρνίρετε με μαϊντανό και πάπρικα.
Τη συνταγή συνιστά: η Evak
|
|