Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ρυζοσαλάτα με λαχανικά και αυγά
Υλικά
- Σαλάτα:
- 250 γρ. ρύζι βρασμένο και στραγγισμένο
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 μικρή κονσέρβα αρακά
- 100 γρ. ελιές μαύρες ή πράσινες χωρίς κουκούτσι
- 200 γρ, ζαμπόν κομμένο σε κύβους
- 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι
- Γαρνίρισμα:
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε το ρύζι, στραγγίζουμε και το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Οταν στεγνώσει τελείως το βάζουμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τις ελιές και το ζαμπόν και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λάδι.
- Γαρνίρουμε με τις φέτες αυγού.
|
|