Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Farfalle με τόνο
Υλικά
- 600 γρ. farfalle
- 5 ντομάτες αποφλοιωμένες
- 2 κονσέρβες τόνο
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές ξηρό λευκό κρασί
- 7 ελιές προαιρετικά σε ροδέλες
- 2 κουταλάκια φρέσκια ρίγανη
- Μαϊντανό για το γαρνίρισμα
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι φρέσκο κατά προτίμηση
|
|
Ετοιμασία
- Ζεσταίνουμε το λάδι και μαραίνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να πάρουν βράση.
- Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρουν βράση για 1 λεπτό.
- Βάζουμε τις ελιές και αλάτι, πιπέρι κατά βούληση.
- Βράζουμε τα farfalle.
- Στραγγίζουμε τον τόνο και τον διαλύουμε με το πιρούνι.
- Βάζουμε τα farfalle σε μεγάλο πιάτο και προσθέτουμε την σάλτσα και λίγα κλωνάρια μαϊντανού καθώς και λίγη ρίγανη.
ΚAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΛΙΖΑ !!!!!!!!!!
Τη συνταγή συνιστά: η ΕΛΙΖΑ ΚΕΡΜΑΝΙΔΟΥ (δικής της εμπνεύσεως)
|
|