www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Πιτσούνια στιφάδο


Υλικά

  • 6 πιτσούνια
  • 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
  • 1/2 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
  • 1/2 κούπα περίπου λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Λευκός Ξηρός

Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε, καψαλίζουμε, πλένουμε καλά τα πιτσούνια και τα αλατοπιπερώνουμε.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές τα πιτσούνια.
  3. Βγάζουμε τα πιτσούνια από την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμύδια.
  4. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφού ροδίζουν τα κρεμμύδια τα βγάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε το μπέικον στην κατσαρόλα για μερικά λεπτά.
  5. Μόλις ροδίσει το μπέικον προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πιτσούνια στην κατσαρόλα και ρίχνουμε μία κούπα πολύ ζεστό νερό.
  6. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.