Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ριγκατόνι της Αφροδίτης
Υλικά
- 1 κονσέρβα μανιτάρια
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- Ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
- 2 μικρά ξηρά κρεμμύδια
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Λίγο λευκό κρασί
- Ρεγκάτο ή κεφαλογραβιέρα Κρήτης τριμμένα
- Ελαιόλαδο
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες, στραγγίζουμε και προαιρετικά βουτυρώνουμε.
- Σοτάρουμε τα μανιτάρια καλά στραγγισγμένα και ψιλοκομμένα σε ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και στο τέλος ρίχνουμε το καλαμπόκι.
- Σε λαδωμένο ταψί ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τα μυρωδικά, τα ανακατεύουμε με το σοταρισμένο μίγμα και τα τυριά, ραντίζουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
Σερβίρουμε αμέσως με λευκό κρασί.
Τη συνταγή συνιστά: η Medusa
|
|