Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ομελέτα της Γωγώς
Υλικά
- 4 αυγά
- 1/2 κρεμμύδι
- 2 λουκάνικα γαλοπούλας
- 1 πράσινη πιπεριά
- Φέτα
- Βούτυρο για το τηγάνισμα
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το κρεμμύδι, τα λουκάνικα ψιλοκομμένα και την πιπεριά για 5 λεπτά σε καυτό βούτυρο.
- Οταν αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά.
- Ψήνουμε για 5 λεπτά από την μία πλευρά και έπειτα με την βοήθεια ενός πιάτου γυρίζουμε την ομελέτα μας.
- Λίγο πριν ετοιμασθεί ρίχνουμε πάνω την τριμμένη φέτα.
Φανταστική γεύση.
Τη συνταγή συνιστά: η Γωγώ (δικής της εμπνεύσεως)
|
|