Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μακαρόνια με κιμά και κοτόπουλο
Υλικά
- 1/2 κιλο μακαρονια
- 300 γρ. κιμά
- 300 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
- Λίγο λαδάκι
- 1 κρεμμύδι
- 1 πιπεριά (λίγο από κάθε χρώμα ανάλογα με το γούστο σας)
- 1 τοματάκι κονσέρβα
- Αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Λίγους κόκκους πράσινο πιπέρι
- Λίγους κόκκους μπαχάρι
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τον κιμά.
- Συμπληρώνουμε την ντομάτα και το κοτόπουλο.
- Ρίχνουμε το αλάτι και τα μπαχαρικά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 45-60 λεπτά
- Ενδιάμεσα ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες λωρίδες και συμπληρώνουμε ανάλογα νερό.
- Τα μακαρόνια τα αλατίζουμε την ώρα που είναι να τα ρίξουμε σε άφθονο νερό που
κοχλάζει.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένη παρμεζανα.
Τη συνταγή συνιστά: ο karagiannis panos (δικής του εμπνεύσεως)
|
|