Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ριζότο με σπανάκι
Υλικά
- 1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
- 150 γρ σπανάκι ζεματισμένο και στραγγισμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ζωμό βοδινού
- 1 κρέμα γάλακτος
- 2 1/2 φλιτζάνια νερό
- Παρμεζάνα τριμμένη
|
|
Ετοιμασία
- Τσιγαρίζουμε σε λίγο βούτυρο το κρεμμύδι, το ρύζι και το σπανάκι, μετά ρίχνουμε το νερό, λίγο αλάτι, πιπέρι και το ζωμό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
- Τρία λεπτά πριν το τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τέλος την παρμεζάνα .. το αποτέλεσμα;
Ονειρικό!
Τη συνταγή συνιστά: η ΜΕΛΙΝΑ
|
|