Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φασολάδα Ηπειρώτικη
Υλικά |
|
Προετοιμασία
Μουλιάζουμε τα φασόλια όλη νύχτα.
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα φασόλια μαζί με τα καρότα.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον πελτέ μαζί με ένα ποτήρι νερό.
- Επειτα προσθέτουμε αρκετό δυόσμο τριμμένο, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
- Μόλις σωθεί το νερό βάζουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα με τα φασόλια και τα βράζουμε μέχρι να χυλώσουν.
Είναι καταπληκτική συνταγή!
Τη συνταγή συνιστά: η Ασπασία
|
|