www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτο κοτόπουλου με κρεμμυδάκια φρέσκα και μανιτάρια


Υλικά

  • 4 μεγάλα κομμάτια φιλέτο κοτόπουλου
  • 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 μικρό κουτάκι μανιτάρια
  • Κρέμα γάλακτος
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κουταλιά λάδι
  • Ρίγανη
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδο



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε τα φιλέτα σε μικρά κομμάτια
  2. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τέλος το σκόρδο ψιλοκομμένο.
  3. Βάζουμε σε σιγανή φωτιά λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα φιλετάκια καλά και από τις δύο πλευρές και όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε.
  4. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια (όλα ψιλοκομμένα) για 5 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (αρκετή γιατί πήζει αμέσως) και το κρασί.
  5. Ανακατεύουμε συνεχώς για 2 λεπτά και ρίχνουμε στην σάλτσα τα φιλετάκια, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μόλις πήξει είναι έτοιμο (5 λεπτά περίπου).
Είναι υπέροχο.
Συνδυάστε το με μακαρόνια.

Τη συνταγή συνιστά: η ΗΛΙΑΝΑ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.