Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φιλέτο κοτόπουλου με κρεμμυδάκια φρέσκα και μανιτάρια
Υλικά
- 4 μεγάλα κομμάτια φιλέτο κοτόπουλου
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 μικρό κουτάκι μανιτάρια
- Κρέμα γάλακτος
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κουταλιά λάδι
- Ρίγανη
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε τα φιλέτα σε μικρά κομμάτια
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τέλος το σκόρδο ψιλοκομμένο.
- Βάζουμε σε σιγανή φωτιά λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα φιλετάκια καλά και από τις δύο πλευρές και όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε.
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια (όλα ψιλοκομμένα) για 5 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (αρκετή γιατί πήζει αμέσως) και το κρασί.
- Ανακατεύουμε συνεχώς για 2 λεπτά και ρίχνουμε στην σάλτσα τα φιλετάκια, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μόλις πήξει είναι έτοιμο (5 λεπτά περίπου).
Είναι υπέροχο.
Συνδυάστε το με μακαρόνια.
Τη συνταγή συνιστά: η ΗΛΙΑΝΑ
|
|