www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Καλαμάρια γεμιστά


Υλικά

  • 4 καλαμάρια μεγάλα
  • 1 ντομάτα
  • 1/4 φέτα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 δόντι σκόρδο
  • Λίγο μαϊντανό
  • 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τα καλαμάρια αφαιρώντας τα κεφάλια.
  2. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την ντομάτα (όλα ψιλοκομμένα), την φέτα τριμμένη, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
  3. Γεμίζουμε τα καλαμάρια και ράβουμε (κανονικά με κλωστή και βελόνα)τις άκρες για να μην βγει η γέμιση στο ψήσιμο.
  4. Τα τοποθετούμε σε πυρέξ (με καπάκι αν είναι δυνατόν) και αν έχει περισσέψει γέμιση την ρίχνουμε από πάνω μαζί με λίγο λάδι.
  5. Ψήνουμε το φαγητό μας για 45 λεπτά περίπου στους 180°C.
Καλή όρεξη.

Τη συνταγή συνιστά: η vago (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.