www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ψαρονέφρι με κρέμα μουστάρδας


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Πλένουμε καλά τα ψαρονέφρια, τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε σκέτα (χωρίς λάδι και αλατοπίπερα) σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  3. Οταν ροδίσουν καλά από τη μια πλευρά τα γυρνάμε, χωρίς να τα τρυπήσουμε, ώστε να ροδίσουν καλά απ' όλες τις πλευρές.
  4. Τα βάζουμε σε ταψάκι, τα πασπαλίζουμε με λίγο δεντρολίβανο και τα βάζουμε στο φούρνο.
  5. Στο τηγάνι, χωρίς να το πλύνουμε, βάζουμε τα λαχανικά, προσθέτουμε μισό ποτηράκι νερό και ελάχιστο λάδι και τα αφήνουμε να βράσουν.
  6. Οταν πιουν όλα τα νερά, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά (μια μύτη κουταλιού το καθένα) και ανακατεύουμε καλά.
  7. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την κρέμα με τη μουστάρδα και ρίχνουμε το μείγμα στα λαχανικά.
  8. Μόλις πάρουν μια βράση, βγάζουμε το κρέας από το φούρνο, το περιχύνουμε με τα λαχανικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και σιγοψήνουμε για περίπου 20'.
  9. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Σερβίρετε με πατάτες ψητές στο αλουμινόχαρτο, ριζότο, πατάτες τηγανιτές ή μια πράσινη σαλάτα.

Τη συνταγή συνιστά: η ΜΑΡΙΑ (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.