www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μακαρόνια με γαρίδες


Υλικά

  • 2 σακουλάκια κατεψυγμένες γαρίδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 φύλλο δάφνη
  • Βασιλικό ξερό (προαιρετικά)
  • 1 pumaro ή και λίγο περισσότερο ανάλογα τη σάλτσα που θέλουμε
  • Λάδι
  • 1 πακέτο ζυμαρικά βιδάκι



Ετοιμασία

  1. Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες.
  2. Σοτάρουμε σε λαδάκι το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  3. Προσθέτουμε το pumaro, τη δάφνη, τη ρίγανη, τον βασιλικό, αλάτι και το πιπέρι.
  4. Οταν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει χωρίς να έχει πολλά ζουμιά. Να είναι μια πηχτή σάλτσα.
  5. Βράζουμε τα ζυμαρικά και αν θέλουμε τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα ή σερβίρουμε και περιχύνουμε από πάνω.
Σημείωση: Η σάλτσα μπορεί να φαγωθεί και μόνη της σαν σαγανάκι γαρίδες προσθέτοντας στο τέλος, όταν σβήσουμε τη φωτιά, μερικά τετράγωνα κομμάτια φέτα.

Τη συνταγή συνιστά: η Γιούλη (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.