www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Σε κατσαρόλα βράζουμε το μοσχαράκι αφού το έχουμε πρώτα τεμαχίσει σε μερίδες. Ξαφρίζουμε και πριν βράσει εντελώς σουρώνουμε και κρατάμε το νερό.
  2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λάδι της αρεσκείας μας και ρίχνουμε το μοσχαράκι.
  3. Πουδράρουμε με αλεύρι ελαφρώς και ανακατεύουμε.
  4. Σβήνουμε με κρασί αρετσίνωτο λευκό, συμπληρώνουμε το ζωμό του, αφήνουμε να βράσει.
  5. Οταν είναι έτοιμο αραιώνουμε σε ένα μπολάκι κρέμα γάλακτος με λίγο αλεύρι, μουστάρδα και νερό, ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθεί και το ρίχνουμε στο φαγητό ώστε να δέσει η σάλτσα.
  6. Αλάτι, πιπέρι και λίγη κρέμα προς το τέλος και μόλις το φαγητό πάει μία βράση το κατεβάζουμε.

Τη συνταγή συνιστά: ο Κουβενταρης Στελιος Μιχαήλ (δικής του εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (4)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.