Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Σε κατσαρόλα βράζουμε το μοσχαράκι αφού το έχουμε πρώτα τεμαχίσει σε μερίδες. Ξαφρίζουμε και πριν βράσει εντελώς σουρώνουμε και κρατάμε το νερό.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λάδι της αρεσκείας μας και ρίχνουμε το μοσχαράκι.
- Πουδράρουμε με αλεύρι ελαφρώς και ανακατεύουμε.
- Σβήνουμε με κρασί αρετσίνωτο λευκό, συμπληρώνουμε το ζωμό του, αφήνουμε να βράσει.
- Οταν είναι έτοιμο αραιώνουμε σε ένα μπολάκι κρέμα γάλακτος με λίγο αλεύρι, μουστάρδα και νερό, ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθεί και το ρίχνουμε στο
φαγητό ώστε να δέσει η σάλτσα.
- Αλάτι, πιπέρι και λίγη κρέμα προς το τέλος και μόλις το φαγητό πάει μία βράση το κατεβάζουμε.
Τη συνταγή συνιστά: ο Κουβενταρης Στελιος Μιχαήλ (δικής του εμπνεύσεως)
|
|