Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Λιθρίνια με λαχανικά στην λαδόκολλα
Υλικά |
- Για ποτό προτείνουμε:
-Λευκός Ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
- Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα πράσα, το κρεμμύδι το σέλινο και τα καρότα και τα ανακατεύουμε.
- Στο κέντρο μιας λαδόκολλας βάζουμε 2 κουταλιές λάδι και με ένα πινέλο αλείφουμε καλά το ψάρι με το λάδι και το αλατοπιπερώνουμε (μέσα-έξω). Κάνουμε το ίδιο και για το άλλο ψάρι.
- Μοιράζουμε τα λαχανικά μας στα δύο ψάρια, προσθέτουμε από πάνω τον άνηθο τον μαϊντανό και το λιωμένο βούτυρο και κλείνουμε καλά την λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C για μισή ώρα περίπου.
|
|