Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ξιφίας με πιπεριές
Υλικά
- 1 κιλό ξιφία
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 2 κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κούπα λάδι
- 1 κιλό πατάτες
- 1/2 κούπα άσπρο κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Λευκός ξηρός -Ρετσίνα
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε σε κομμάτια τον ξιφία και βγάζουμε το δέρμα και τα κόκαλα.
- Κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές, καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες και ψιλοκόβουμε τα σκόρδα.
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα σκόρδα. Προσθέτουμε τις πατάτες και τα κομμάτια του ψαριού και σοτάρουμε.
- Σβήνουμε το φαγητό με κρασί προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και νερό (μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό) και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες
|
|