www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κρεμμυδόσουπα


Υλικά

  • 800 γρ. κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές ροδέλες
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 1 κουταλιά λάδι
  • 1 1/2 κουταλιά αλεύρι
  • 1,5 λίτρο ζωμό κρέατος
  • 6 φέτες ψωμί
  • 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το λάδι και τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συχνά ώστε να ροδίσουν αλλά να μην καούν.
  2. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς, ρίχνουμε το ζωμό κρέατος συνεχίζοντας το ανακάτεμα και αφήνουμε την σούπα να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου.
  3. Μόλις η σούπα είναι έτοιμη προσθέτουμε όσο αλάτι και πιπέρι χρειάζεται.
  4. ΄Μοιράζουμε το τριμμένο τυρί πάνω στις φέτες του ψωμιού και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί.
  5. Βάζουμε σε κάθε πιάτο μία φέτα και από πάνω σερβίρουμε την σούπα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.