Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Λαυράκι φιλέτο σε κρούστα πατάτας
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Σε ένα κομμάτι μεμβράνη στρώνουμε τις πατάτες, τοποθετούμε από πάνω το φιλέτο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε λίγο βούτυρο και τυλίγουμε καλά ώστε να είναι καλυμένο με τις πατάτες όλο το φιλέτο και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ψήνουμε το φαγητό μας για 15-20 λεπτά στους 180-200° C.
- Βάζουμε στο πιάτο τον πουρέ αγκινάρας, το ψάρι μας και πασπαλίζουμε με λίγο μαιντανό.
Τη συνταγή συνιστά: Ο Δημήτρης Καραμπίνης (αρχιμάγειρας σε ξενοδοχείο)
|
|