www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Λαυράκι φιλέτο σε κρούστα πατάτας


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Σε ένα κομμάτι μεμβράνη στρώνουμε τις πατάτες, τοποθετούμε από πάνω το φιλέτο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε λίγο βούτυρο και τυλίγουμε καλά ώστε να είναι καλυμένο με τις πατάτες όλο το φιλέτο και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον.
  2. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ψήνουμε το φαγητό μας για 15-20 λεπτά στους 180-200° C.
  3. Βάζουμε στο πιάτο τον πουρέ αγκινάρας, το ψάρι μας και πασπαλίζουμε με λίγο μαιντανό.

Τη συνταγή συνιστά: Ο Δημήτρης Καραμπίνης (αρχιμάγειρας σε ξενοδοχείο)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.