www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχαράκι με αρακά


Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαράκι
  • 1/2 κιλό αρακά κατεψυγμένο ή 1 κιλό φρέσκο
  • Ανιθος ψιλοκομμένος
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκκομμένες ή ντοματάκια
  • Ανηθο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κούπα λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μερίδες.
  2. Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το κρέας.
  3. Προσθέτουμε την ντομάτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε τον αρακά, τον άνηθο και λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να γίνει το κρέας και ο αρακάς.
  5. Οταν το φαγητό κοντεύει να γίνει ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.