Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μοσχαράκι με αρακά
Υλικά
- 1 κιλό μοσχαράκι
- 1/2 κιλό αρακά κατεψυγμένο ή 1 κιλό φρέσκο
- Ανιθος ψιλοκομμένος
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκκομμένες ή ντοματάκια
- Ανηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 κούπα λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μερίδες.
- Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το κρέας.
- Προσθέτουμε την ντομάτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον αρακά, τον άνηθο και λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να γίνει το κρέας και ο αρακάς.
- Οταν το φαγητό κοντεύει να γίνει ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
|
|