www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτο με άσπρη σάλτσα


Υλικά

  • 4 φιλέτα
  • 25 γρ. βούτυρο
  • 1 κουταλιά λάδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 0,15 του λίτρου κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές κονιάκ
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένες πρασουλίδες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και το βούτυρο και τηγανίζουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές, τα βάζουμε σε μία πιατέλα, τα σκεπάζουμε και τα διατηρούμε ζεστά.
  2. Αφαιρούμε με ένα κουτάλι το λίπος από το τηγάνι, βάζουμε τα κρεμμύδια να σοταριστούν για μερικά λεπτά, (να μαλακώσουν χωρίς να τσιγαριστούν), χαμηλώνουμε την φωτιά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το κονιάκ, αφήνουμε την σάλτσα μας να σιγοβράσει για 3 λεπτά περίπου, ρίχνουμε τις πρασουλίδες και μετά από 1-2 λεπτά κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε με πουρέ, λαχανικά στο ατμό ή ότι άλλο μας αρέσει αφού περιχύσουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (4)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.