www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ταραμοκεφτέδες Μακεδονίας


Υλικά

  • 150 γρ. περίπου ταραμά (όχι έτοιμο)
  • 8 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • Λίγο δυόσμο
  • 200 γρ. περίπου ξερό ψωμί (χωρίς την κόρα) μουσκεμένο σε νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι για το τηγάνισμα
  • Λάδι για το τηγάνισμα



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι, σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τον άνηθο, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  2. Προσθέτουμε το μίγμα μας στο ψωμί, ρίχνουμε τον ταραμά (τον ξεπλένουμε πρώτα με νερό), ζυμώνουμε τα υλικά μας, πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
  3. Βάζουμε σε ένα τηγάνι να κάψει το λάδι και τηγανίζουμε.
  4. Μόλις οι ταραμοκεφτέδες τηγανιστούν καλά και από τις δύο πλευρές τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς με τηγανητές πατάτες.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.