Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ρέγκες με τηγανητές πατάτες
Υλικά
- 4 ρέγκες
- 2 ώριμες ντομάτες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- Μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- Λίγο λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πατάτες για τηγάνισμα
|
|
Ετοιμασία
- Ρίχνουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τις ρέγκες, το σκόρδο και το κρεμμύδι.
- Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να φύγουν τα υγρά τις ντομάτας.
- Τηγανίζουμε τις πατάτες και μόλις το φαγητό είναι έτοιμο τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Σερβίρουμε με ελιές και τυρί.
|
|