Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τας κεμπάπ
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 3 κρεμμύδια τριμμένα
- 4 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
- 700 γρ. ντομάτες τριμμένες
- 1/2 κούπα βούτυρο
- 1/2 κούπα λάδι
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Κύμινο
- Πατάτες
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε μία λεκάνη.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας τα βάζουμε σε ένα πήλινο σκεύος.
- Ρίχνουμε το βούτυρο και το λάδι, σκεπάζουμε το φαγητό μας πρώτα με φέτες πατάτες και μετά με λαδόκολλα (την δένουμε γύρω από το σκεύος μας) και ψήνουμε στους 200°C για 2 1/2 ώρες περίπου.
- Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή ρύζι.
|
|