www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Τας κεμπάπ


Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 3 κρεμμύδια τριμμένα
  • 4 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
  • 700 γρ. ντομάτες τριμμένες
  • 1/2 κούπα βούτυρο
  • 1/2 κούπα λάδι
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Κύμινο
  • Πατάτες
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε μία λεκάνη.
  2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας τα βάζουμε σε ένα πήλινο σκεύος.
  3. Ρίχνουμε το βούτυρο και το λάδι, σκεπάζουμε το φαγητό μας πρώτα με φέτες πατάτες και μετά με λαδόκολλα (την δένουμε γύρω από το σκεύος μας) και ψήνουμε στους 200°C για 2 1/2 ώρες περίπου.
  4. Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή ρύζι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.