www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Λαζάνια με μανιτάρια


Υλικά

  • 230 γρ. πράσινα λαζάνια
  • 5 κουταλιές λάδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 1/2 κιλό μανιτάρια μικρά
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 3/4 της κούπας κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλάκια κόλιαντρο σε σκόνη
  • 120 γρ. κουκουνάρια καβουρδισμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε 1 κουταλιά λάδι, βράζουμε τα λαζάνια και τα στραγγίζουμε.
  2. Κόβουμε σε φετάκια τα μανιτάρια και τα περιχύνουμε με τον χυμό του λεμονιού.
  3. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά περίπου, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
  4. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και το κόλιαντρο και αφήνουμε την σάλτσα μας να σιγοβράσει για 3 λεπτά περίπου.
  5. Βάζουμε τα λαζάνια στα πιάτα, τα περιχύνουμε με την σάλτσα, προσθέτουμε τα κουκουνάρια και σερβίρουμε.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.