www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κανελόνια με τόνο


Υλικά

  • 16 κανελόνια
  • 120 γρ. βούτυρο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 150 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 200 γρ. τόνος κονσέρβας κομμένος σε κομματάκια
  • 2 κούπες γάλα
  • 2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το μισό βούτυρο περίπου και σωτάρουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τις πιπεριές για μερικά λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σωτάρουμε για μερικά λεπτά ακόμη.
  3. Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά, προσθέτουμε τον τόνο και το αλατοπίπερο.
  4. Γεμίζουμε τα κανελόνια μας με τη γέμιση που φτιάξαμε στο τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα ταψί.
  5. Βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε μία κατσαρόλα και μόλις λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε για 1 λεπτό, προσθέτουμε το γάλα, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε την κρέμα να βράσει ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.
  6. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στα κανελόνια, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C περίπου για 40-45 λεπτά περίπου (μέχρι να ροδίσει το φαγητό).

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.