Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κρέας τσιγαριαστό (Σφακιανό γιαχνί)
Υλικά
- 1 1/2 κιλό κρέας (αρνί ή κατσίκι)
- 1/2 ποτήρι λάδι
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- Χυμό 1 λεμονιού
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε, το στραγγίζουμε και το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι, το κρεμμύδι, το αλατοπίπερο και το λεμόνι.
- Το αφήνουμε να τσιγαρίζεται σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό.
Η συνταγή είναι παρμένη από το βιβλίο Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα των Μαρία και Νίκου Ψιλάκη.
|
|