www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κρέας τσιγαριαστό (Σφακιανό γιαχνί)


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό κρέας (αρνί ή κατσίκι)
  • 1/2 ποτήρι λάδι
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Χυμό 1 λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε, το στραγγίζουμε και το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι, το κρεμμύδι, το αλατοπίπερο και το λεμόνι.
  2. Το αφήνουμε να τσιγαρίζεται σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό.
Η συνταγή είναι παρμένη από το βιβλίο Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα των Μαρία και Νίκου Ψιλάκη.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.